Career

Careers at Sevenstar Yacht Transport

Sevenstar Yacht Transport has offices all around the world and is always looking for talented sales and operational colleagues.
For more information about careers with the world’s leading provider of yacht transportation services email us at career@sevenstar.nl.
Stay up to date about all new job postings on LinkedIn.


Junior Marketing Medewerker

Ben jij op zoek naar een marketing gerelateerde vakantiebaan met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een scholier of student die waardevolle werkervaring op wil doen en daarna kans wil maken op een stageplek op onze marketing afdeling? Ga dan bij ons aan de slag als: Junior Marketing Medewerker

Wie zijn wij?

De Spliethoff Groep, bestaande uit Spliethoff, BigLift Shipping, Transfennica, Sevenstar Yacht Transport, Wijnne & Barends en Bore, is één van de grootste rederijen in Nederland. Sinds de oprichting in 1921 heeft Spliethoff binnen de scheepvaartsector een uitstekende reputatie opgebouwd als betrouwbare en innovatieve partner met een enorme kennis en ervaring. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam.

Onze medewerkers, werkzaam op onze kantoren over de hele wereld, aan boord van onze schepen en in de havens zorgen ervoor dat we aan de hoogste eisen voldoen. Door deze expertise zijn wij in staat onze klanten service op maat te bieden, of het nu gaat om het maken van een optimaal stuwplan, supervisie bij het laden en lossen of complexe ladingoperaties.

Wat ga je bij ons doen?

Als Junior Marketing Medewerker ondersteun je het marketing team met online en offline werkzaamheden. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het ondersteunen van de marketing en communicatie activiteiten voor de groep en het beheren en onderhouden van onze online kanalen (websites en social media kanalen) met als doel het vergroten van onze online community. Je vindt het leuk om mee te denken over (online) marketingcampagnes en ondersteunt bij de uitvoering ervan. Hierin laat je zien dat je van aanpakken houdt en meerdere ballen tegelijk in de lucht kunt houden. Vanwege de diverse werkzaamheden is deze vakantiebaan de ideale basis van je marketing carriere. Een marketing stage na deze periode behoort tot de mogelijkheden.

We zoeken iemand die het leuk vindt om tekstuele en visuele content te creëren. Enthousiast, creatief en met een goed gevoel voor taal en oog voor detail. Je hebt een lichte social media verslaving, hebt interesse in online marketing en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied.

Herken jij je hierin?

  • je beschikt over een afgeronde MBO opleiding richting online of digital marketing;
  • bij voorkeur beschik je over relevante kennis op het gebied van online marketing, website optimalisatie en content creatie;
  • je hebt interesse in en kennis van Social Media, HTML/CSS, SEO, SEA, het werken met CMS systemen;
  • je neemt graag intiatief, bent resultaatgericht, kunt goed organiseren en beschikt over een hands-on mentaliteit;
  • je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • je bent de gehele zomerperiode beschikbaar.

Ben je op zoek naar een vakantiebaan, beschik jij over de gevraagde kennis en ervaring en wil je in aanmerking komen voor deze functie? Stuur dan je CV aangevuld met een motivatiebrief naar Wendy Blom, w.blom@spliethoff.com.. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Wendy Blom via telefoonnummer 020-4488 534 of met Richard Klabbers via telefoonnummer 020-4488 592.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.